Nesretan slučaj

U jutarnjim satima, jučer u šumi na području općine Oriovac, teško je ozlijeđen 54-godišnjak. On se zajedno sa dvojicom susjeda neregistriranim traktorom dovezao u šumu radi sakupljanja


Foto: Ilustracija
 
Jučer oko 8.30 sati u šumi na području općine Oriovac teško je ozlijeđen 54-godišnjak. On se zajedno sa dvojicom susjeda neregistriranim traktorom dovezao u šumu radi sakupljanja i odvoženja drva. Na blagoj nizbrdici ostavio je upaljen traktor, koji se počeo samostalno kretati. U pokušaju uskakanja u traktor kako bi ga zaustavio, najvjerojatnije se spotakao i pao pod kotače traktora, koji ga je teško ozlijedio. Traktor se ubrzo sam zaustavio, udarivši u obližnji panj.
Susjedi su 54-godišnjaka prevezli u mjesnu ambulantu, odakle je odvezen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Liječnik je ozljede okvalificirao kao teške, opasne po život.
Radom policijskih službenika nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, a o događaju slijedi izvješće nadležnom općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Stranica