Pijani mopedista sletio u kanal

U Ljupini oko 13.35 sati, pijani vozač mopeda skrivio je prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen. Koncentracija alkohola u njegovu organizmu iznosila je 3,11 promila, te je policija utvrdila i niz drugih


Foto: Ilustracija
 
Jučer u 13.35 sati u Ljupini, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su utvrdili da je 50-godišnjak pijan upravljao neregistriranim mopedom marke Tomos, na kojemu se nalazila ne pripadajuća registarska oznaka.

Prilikom vožnje mopedom, nije se držao strane kretanja na ulasku u zavoj na lijevo, već je sletio sa kolnika u putni kanal i pao, lakše se ozlijedivši. Nije koristio zaštitnu kacigu, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Nakon liječničkog pregleda, doveden je i zadržan u službenim prostorijama do otriježnjenja, budući da je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 3,11 promila.
Policija protiv njega podnosi obavezne prekršajne naloge i optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica