Policija pronašla biljke kanabisa

Jučer su policijski službenici proveli kriminalističko istraživanje (uz nazočnost branitelja i službenice Centra za socijalnu skrb) nad 17-godišnjakinjom i 25-godišnjakom iz Slavonskog Broda na okolnosti počinjenja kaznenog djela


Foto: PU brodsko-posavska
 
Policija je jučer provela kriminalističko istraživanje (uz nazočnost branitelja i službenice Centra za socijalnu skrb) nad 17-godišnjakinjom i 25-godišnjakom iz Slavonskog Broda na okolnosti počinjenja kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.
Utvrđeno je, da su ovo dvoje zapadno od Slavonskog Broda uzgajali biljke kanabisa. U sklopu očevida izuzeto je sedam biljaka indijske konoplje, visine od 82 do 157 cm, te je temeljem sudskog naloga pretražen dom i prostorije koje oni koriste. Pritom je policija od 25-godišnjaka izuzela papirić sa 14 komada sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje. Zaplijenjene biljke će biti proslijeđene na daljnje vještačenje u Zagreb.
U dogovoru sa državnim odvjetništvom policija protiv ovo dvoje podnosi odgovarajuće kaznene prijave, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.


Stranica