Statistički pokazatelji iz prošlog tjedna

Na području Policijske uprave brodsko-posavske u vremenskom periodu od 2. do 9. kolovoza, evidentirano je ukupno 49 kaznenih djela, od kojih je 44 u strukturi općeg kriminaliteta, tri u strukturi

Foto: Ilustracija     
 
Na području Policijske uprave brodsko-posavske u vremenskom periodu  od  02.  do 09. kolovoza 2010. godine,  evidentirano je ukupno 49 kaznenih djela, od kojih je 44 u strukturi općeg kriminaliteta, tri u strukturi gospodarskog kriminaliteta i dva u strukturi kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela i to kaznena djela krađe.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama PU brodsko-posavske dogodilo se ukupno 20 prometnih nesreća (od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i 16 s materijalnom štetom). U ovim prometnim nesrećama  jedna osoba je teško ozlijeđena, dok je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Tijekom prošlog tjedna evidentirano je 25 prekršaja, od čega 15 u oblasti Zakona o  prekršajima protiv javnog reda i mira, te 10 prekršaja u oblasti Obiteljskog zakona.

Evidentirana su dva požara s materijalnom štetom i tri slučaja pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.
Na graničnim prijelazima iz nadležnosti rada policijske uprave državnu granicu je prešlo ukupno 352 625 putnika i 121 840 vozila.                 
                                                                                                           
                                                                                                                           
                     
                                                                                                             
                                                                                                                                       
                          
 


Stranica