Tučnjava

Nakon narušavanja javnog reda i mira u subotu u centru Slavonskog Broda u kojemu su dvije osobe teško ozlijeđene, policija protiv svih sudionika podnosi optužne prijedloge i kaznene prijave zbog


Foto: Ilustracija
 
U subotu oko četiri sata nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja u Gupčevoj ulici. Policijskim izvidima je utvrđeno da je prethodno, u drugoj ulici u ugostiteljskom objektu, nakon svađe 32-godišnjak rukom više puta udario 27-godišnjaka u predjelu glave, koji nakon toga bježi, gdje ga on u Gupčevoj ulici sa još dvije osobe sustiže, udarivši ga još nekoliko puta. 
Daljnjim policijskim izvidima i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je, da su se između 4.40 i 4.53 sati u blizini dva ugostiteljska objekta, dvije muške osobe (u dobi od 20 do 22 godine) s jedne strane i šest muških osoba (u dobi od 24 do 32 godine) s druge strane potukle, koje su si zadale više udaraca u predjelu glave i tijela.
U ovim sukobima dvije osobe su teško ozlijeđene, kojima je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je nekoliko muških osoba zadobilo tjelesne ozljede u vidu posjekotina i hematoma. Jedan od sudionika je zadobio ubodnu ranu nožem, koja je okvalificirana kao tjelesna ozljeda.
Policija protiv svih sudionika narušavanja javnog reda i mira podnosi optužne prijedloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.
U konzultaciji sa državnim odvjetništvom također slijede i kaznene prijave protiv onih osoba, kod kojih je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrdila osnovanu sumnju u kaznena djela nanošenja teške tjelesne ozljede, teške tjelesne ozljede u pokušaju i nasilničkog ponašanja.


Stranica