Nabaci peticu Mihaelu

Kontakt policajac PP Vrpolje Anto Grgić inicirao je humanitarnu akciju kada je čuo da je četverogodišnji dječak Mihael Šunić iz Vrpolja obolio od teške bolesti (leukemija), pa je organizirao akciju koja će se provesti u subotu

Foto: PU brodsko-posavska
 
Na inicijativu kontakt policajca Policijske postaje Vrpolje u subotu 24. srpnja, provesti će se humanitarna akcija pod nazivom „Nabaci peticu Mihaelu“.  
 
Provedbu ove akcije osmislio je kontakt policajac Anto Grgić, kada je čuo da je četverogodišnji dječak Mihael Šunić iz Vrpolja teško obolio (leukemija). Obitelj ne raspolaže novčanim sredstvima koja iziskuje liječenje, te je shvatio da je ova obitelj u problemu i nužna joj je pomoć.
U provođenje ove akcije humanitarnog karaktera, Anto Grgić je uključio lokalnu zajednicu, općinu Vrpolje i veliki dio članova raznih udruga (sportskih, kulturnih, zabavnih). Članovi udruga će dijeliti (prodavati) „tikete“ koji su tiskani u vrijednosti od pet kuna po naseljima u općini, poduzećima, obrtnim radnjama i dr.
U subotu, 24. srpnja:
- (oko 8 do 9 sati) sakupljati će se ambrozija, čije stabljike će otkupiti općina Vrpolje,  
   u odvoz i uništavanje će biti uključeni vlasnici Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva,
u 17 sati održati će se sportska natjecanja (malonogometni turnir) na nogometnom igralištu NK „Sloga“ u Vrpolju u koju bi bile   uključene razne ekipe (NK „Sloga“-veterani, Lovačko društvo „Jarebica“, Dobrovoljno vatrogasno društvo Vrpolje, ekipa PU brodsko-posavske),
u 20.30 sati nastupaju Kulturno umjetnička društva „Ivan Meštrović“ i drugi KUD-ovi iz Starih Perkovaca, Čajkovaca, Velike Kopanice, te tamburaški sastavi iz okolice Vrpolja. Također će nastupiti i Jurica Gorša (kauboj-finalist Hrvatska traži zvijezdu), i SPK Top Dance sa izvedbom akrobatskog rock-n-rolla.
 
Kontakt policajac je također organizirao i nabavku promidžbenog materijala koji se sastoji od majica sa logotipom akcije, te ulaznicama sa logotipima MUP RH i Policija u zajednici sa nazivom projekta „Nabaci peticu Mihaelu“. Sav prihod iz humanitarne akcije, biti će uručen obitelji Šunić.

Za uplate novčanih sredstava otvoren je žiroračun kod PBZ broj 2340009-3103206941 na ime oca Davora Šunića, Vrpolje, Bana Jelačića 97.
 
           


Stranica