Svađa, prijetnja, nasilje u obitelji

Jučer oko 20,30 sati u Slavonskom Brodu policija je intervenirala zbog dojave o sukobu roditelja zbog njihove maloljetne djece ( 14 i 17 g. ), prijetnji i nasilničkom ponašanju jednog od roditelja prema svojoj maloljetnoj kćerki.


Foto: PU Brodsko-posavska
 
Jučer oko 20,30 sati u Slavonskom Brodu policija je intervenirala zbog dojave o sukobu roditelja zbog njihove maloljetne djece ( 14 i 17 g. ), prijetnji i nasilničkom ponašanju jednog od roditelja prema svojoj maloljetnoj kćerki.
Sukob je započeo, kada su se 57-godišnjak i 51- godišnjak posvađali, jedan drugog vrijeđali, galamili, a 57- godišnjak prijetio 51- godišnjaku da će ga ubiti. Policija je uhitila 57 godišnjaka nad kojim provodi daljnje kriminalističko istraživanje. Također je uhićen i   51-godišnjak jer je istukao drvenim štapom 14-godišnju kćer unutar njihove obiteljske kuće. Policija će o prijetnji ubojstvom od stane 57- godišnjeg muškarca izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu posebnim izvješćem, a protiv obojice muškaraca slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, dok protiv 51- godišnjeg muškarca policija podnosi i optužni prijedlog zbog nasilja u obitelji nad malodobnom kćerkom.   


Stranica