Razriješene tri teške krađe

Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Slavonskog Broda i utvrdili da je on u tri slučaja provalio u jednu trgovinu u Slavonskom Brodu


Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Slavonskog Broda i utvrdili da je on u tri slučaja provalio u jednu trgovinu u Slavonskom Brodu i dvije vikendice u blizini Korduševaca, otuđivši razne predmete.                       
- U prvom slučaju je 21/22. travnja, razbio staklo na ulaznim vratima trgovine u Slavonskom Brodu, nakon čega je ušao u unutrašnjost i otuđio tri motorna trimera, a iz otključane registar kase 200 kuna.
- U drugom slučaju je 3./4. srpnja, nasilno otvorio ulazna vrata na vikendici (vlasništvo 34-godišnjaka) u blizini mjesta Korduševci iz koje je otuđio motorni trimer i zračnu pušku.
- Istoga dana je, također u blizini Korduševaca, razbio staklo na ulaznim vratima vikendice (vlasništvo 62-godišnjakinje) iz koje nije ništa otuđio, ali je nasilno otvorio prozor na gospodarskoj zgradi uz ovu vikendicu i ušao u unutrašnjost, otuđivši električnu brusilicu.
Policija protiv 28-godišnjaka dostavlja posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe.
Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika na pronalasku otuđenih predmeta i drugih počinitelja.


Stranica