Nasilničko ponašanje u obitelji

U četvrtak oko 8.50 sati u Novoj Gradiški, M. Benkovića 32-godišnjak se nasilnički ponašao prema svojoj 35-godišnjoj supruzi, protiv kojega je ona podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje ubojstvom


Foto: Ilustracija
 
U četvrtak oko 8.50 sati u Novoj Gradiški, M. Benkovića 32-godišnjak se nasilnički ponašao prema svojoj 35-godišnjoj supruzi, protiv kojega je ona podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje ubojstvom. Suprug je na nju vikao i galamio, uhvatio ju za ruku i odgurnuo od sebe, uslijed čega je ona pala na pod. Policijski službenici su 32-godišnjeg supruga uhitili, a temeljem sudskog naloga izvršili su pretragu doma i drugih prostorija u kojima on boravi, te pritom pronašli pušku s glatkom cijevi ručne izrade. Protiv njega je u Prekršajnom sudu Nova Gradiška proveden prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
U konzultaciji sa državnim odvjetništvom protiv 32-godišnjaka također, slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu Nova Gradiška, kao dopuna kaznenoj prijavi zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.


Stranica