Vozač mopeda teško ozlijeđen

Jučer u 13 sati u Bukovlju, J. Kozarca dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo jer 56-godišnji vozač mopeda marke „Peugeot“ zbog


Foto: Ilustracija 
 
Dana 27. svibnja u 13 sati u Bukovlju, J. Kozarca dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo jer 56-godišnji vozač mopeda marke „Peugeot“ zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme ispred sebe uočio osobni automobil marke „Alfa Romeo“, kojim je upravljao 27-godišnjak, a bio je zaustavljen radi propuštanja pješaka. Vozač mopeda je u pokušaju izbjegavanja prometne nesreće izgubio nadzor nad upravljačem i zajedno sa mopedom pao na kolnik, nakon čega je moped klizeći po kolniku prednjim dijelom udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila.
U ovoj prometnoj nesreći 56-godišnji vozač mopeda je zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
O prometnoj nesreći policija dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu, a protiv 56-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog.


Stranica