Razriješena imovinska kaznena djela

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i Policijske postaje Nova Gradiška jučer su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije osobe razriješili tri kaznena djela, a radi se o


Foto: Ilustracija

Dana 17. svibnja policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom potvrdili osnovanu sumnju u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Utvrđeno je da je on dan ranije provalio u trgovinu i skladište u Novoj Gradiški, Grgura Ninskog, otuđivši pritom iz blagajne novac u iznosu od 3 900 kuna. Otuđeni novac vraćen je vlasniku, a protiv 27-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Nova Gradiška zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.
 
Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dana 17. svibnja kriminalističkim istraživanjem nad 14-godišnjakom, utvrdili da je on 26. travnja iz otvorenih kancelarija zaposlenica Osnovne škole sa područja općine Bebrina otuđio ukupno 1000 kuna. Također je utvrđeno da je 15.  svibnja, ušao kroz otvoren prozor sanitarnog čvora (visina oko 3 metra od tla) u unutrašnjost ugostiteljskog objekta, otuđivši sa šanka 1540 kuna. Protiv 14-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.


Stranica