Počinio niz prometnih prekršaja

Nakon što je jučer u 17.20 sati, 50-godišnjak kod mjesta Sibinj skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen, policijski službenici su utvrdili i niz drugih prometnih prekršaja koje je počinio.


Foto: Ilustracija 
 
Dana 20. travnja u 17.20 nedaleko od mjesta Sibinj dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 50-godišnjak upravljao mopedom „Tomos“ ne držeći stranu kretanja, pa je u zavoju udesno zahvatio kotačima rub kolnika i nakon zanošenja po kolniku pao zajedno sa mopedom. Izvršenim alkotestiranjem policijski službenici su kod njega utvrdili koncentraciju alkohola u iznosu od 2,56 promila. Također je utvrđeno da je 50-godišnji vozač upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige na glavi i to neregistriranim mopedom. U ovoj prometnoj nesreći on je zadobio tjelesne ozljede, koje sa sada nisu okvalificirane i nalazi se na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
Protiv 50-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga i optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica