Ozlijeđena maloljetna biciklistica

U naselju A. Hebrang u Sl. Brodu, jučer u 14.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 13-godišnja vozačica bicikla zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način

Foto: PU brodsko-posavska
 
Dana 14. travnja u 14.55 u Slavonskom Brodu, naselje A. Hebrang dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 13-godišnjakinja upravljala biciklom, bez zaštitne kacige na glavi, prevozeći na biciklu drugu 13-godišnjakinju na istom sjedalu, te se sa parkirališta uključivala u promet, ne propustivši osobni automobil marke „Renault“ kojim je upravljao 25-godišnjak. U tom trenutku biciklistica je udarila prednjim lijevim bočnim dijelom bicikla u prednji desni bočni dio osobnog automobila, nakon čega je tijelom udarila u desni bočni dio automobila i pala na kolnik.
U ovoj prometnoj nesreći 13-godišnja vozačica bicikla je zadobila teške tjelesne ozljede. Ukazana joj je liječnička pomoć i zadržana je na daljnjem liječenju u bolnici. Slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.


Stranica