Razriješena kaznena djela teške krađe

Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom potvrdili osnovanu sumnju u počinjenje kaznenih djela teške krađe u dva slučaja na području Slavonskog Broda.


Foto: PU brodsko-posavska 
 
Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom potvrdili osnovanu sumnju u počinjenje kaznenih djela teške krađe u dva slučaja na području Slavonskog Broda. Utvrđeno je da je on tijekom ožujka nasilno ušao u dvije obiteljske kuće u Stojanovićevoj (vlasništvo 42-godišnjaka) i Lanosovićevoj ulici (vlasništvo 39-godišnjaka), otuđivši veću količinu tehničke robe i raznih drugih predmeta. Temeljem sudskog naloga izvršene su pretrage obiteljskih kuća na dvije lokacije u kojima je pronađen dio otuđenih predmeta, a koji su vraćeni vlasnicima. Također su pronađeni i predmeti za koje se utvrđuje porijeklo, a sumnja se da potječu iz kaznenih djela. Šteta koja je na ovakav način pričinjena vlasnicima, iznosi oko 60 tisuća kuna.
Policija protiv 27-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe i nastavlja kriminalističko istraživanje.


Stranica