Uhićena četiri muškarca

Jučer su policijski službenici uhitili četiri muškarca (39-godišnjaka iz Županje, 48-godišnjaka iz Slavonskog Broda, 40-godišnjaka i 43-godišnjaka iz Zagreba) zbog sumnje u izvršenje više kaznenih djela iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga


Foto: 
Ilustracija 

Dana 7. travnja policijski službenici su uhitili četiri muškarca (39-godišnjaka iz Županje, 40-godišnjaka i 43-godišnjaka iz Zagreba, te 48-godišnjaka iz Slavonskog Broda) zbog sumnje u izvršenje više kaznenih djela iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. Temeljem naloga županijskog suda u Slavonskom Brodu, policijski službenici PU brodsko-posavske, PU vukovarsko-srijemske i PU zagrebačke izvršili su pretrage doma i drugih prostorija koje koriste ove osobe, kojom prilikom je oduzeto ukupno devet mobitela sa karticama raznih operatera, 100 eura i 600 kuna. Kod 48-godišnjaka iz Slavonskog Broda, pronađeno je više inzulinskih šprica sa sadržajem smeđe tvari, za koje se sumnja na drogu tipa heroin, a što će biti proslijeđeno na daljnje vještačenje u Zagreb. Također je utvrđeno da su sva četvorica u nekoliko navrata sudjelovali prilikom nabave opojne droge za područje Slavonskog Broda i drugih gradova (Osijek, Zagreb, Šibenik). Surađivali su sa osobama koje su prethodno uhićene i od kojih je oduzeto ukupno 410 grama heroina o čemu je javnost ranije izvješćivana (priopćenjima i konferencijama ove i drugih policijskih uprava).
Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, nakon kojega će tijekom današnjeg dana ova četiri muškarca uz kaznene prijave dovesti u Istražni centar županijskog suda u Slavonskom Brodu.

Saznajte više o prethodnim uhićenjima i zapljeni heroina.


Stranica