Razriješene teške krađe

Policijski službenici su jučer kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrdili da je on u tri navrata provalio u prostorije trgovačkog poduzeća u Slavonskom Brodu, ul. Trešnjica


Foto: Ilustracija 
 
Dana 1. travnja policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom, utvrdili da je tri puta provalio u prostorije trgovačkog poduzeća u Slavonskom Brodu, ul. Trešnjica. On je u prvom slučaju 3./4. travnja u noćnim satima, otvorio prozor na objektu, ušao u unutrašnjost i iz metalne kase otuđio 720 kuna. Nakon toga je nasilno otvorio aparat za kavu, koji se nalazio u drugoj prostoriji, otuđivši 150 kuna.
 
U drugom slučaju je 13./14. ožujka, razbio armirano staklo na podrumskom prozoru objekta vulkanizerske radnje, ušavši u prostorije iste trgovine, odakle je iz priručne kase otuđio oko 750 kuna. Potom je nasilno otvorio aparat za kavu, otuđivši 300 kuna sitnog kovanog novca.
 
U trećem slučaju je 19./20. ožujka, razbio prozorsko staklo, ušao u unutrašnjost trgovine, otuđivši monitor marke „Samsung“, pisač, a iz aparata za kavu je otuđio 30 kuna kovanica.
Nastavlja se rad policije u cilju utvrđivanja i pronalaska drugog počinitelja, odnosno kriminalističko istraživanje nakon čega će protiv osumnjičenika biti podnesene odgovarajuće kaznene prijave.


Stranica