Ozlijeđena vozačica mopeda

Na raskrižju Zagrebačke i Primorske ulice u Slavonskom Brodu, jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila na način da je 21-godišnjak


Foto: Ilustracija 

Dana 17. ožujka u 13.45 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Zagrebačke i Primorske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila na način da je 21-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „VW Golf“ kojim je skrenuo ulijevo, ne zaustavivši se ispred prometnog znaka „stop-obavezno zaustavljanje“, da bi propustio moped kojim je upravljala 45-godišnjakinja cestom s prednošću prolaska, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u bočni desni dio mopeda. Od siline udara moped je odbačen, a vozačica pala na kolnik zadobivši tjelesne ozljede. Ona je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica