Zlouporaba opojnih droga

Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su jučer izvršili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 37-godišnjakinja, zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela


Foto: Ilustracija 
 
Dana 16. ožujka u Slavonskom Brodu, I. Gundulića, temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 37-godišnjakinja, zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela. Pretragom koja je izvršena u vremenu od 16.15 do 18.40 sati, pronađeno je ukupno 84 komada raznih tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga, tri papirnata paketića sa sadržajem bijelo žute praškaste tvari ukupne težine pet grama i dva papirna smotuljka sa tragovima smeđe tvari, što podsjeća na opojnu drogu. Papirnati paketići i smotuljci (zajedno sa sadržajem) se prosljeđuju na daljnje vještačenje u Centar za kriminalističko vještačenje „Ivan Vučetić“ u Zagrebu.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici u suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 37-godišnjakinje, podnose kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo „Zlouporabe opojnih droga“.


Stranica