Događaj

U subotu oko 17.45 sati na kolniku lokalne ceste, općina Staro Petrovo Selo, 51-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede. On je zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije u namjeri


Foto: Ilustracija
 
Dana 13. ožujka oko 17.45 sati na kolniku lokalne ceste, općina Staro Petrovo Selo, 51-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede. On je zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije u namjeri zaustavljanja 35-godišnjaka, koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje neregistriranim mopedom, istome nekoliko puta zatvorio smjer kretanja. Tridesetpetogodišnjak je mopedom pokušavao istoga obići i izbjeći, ali je 51-godišnjak nastavio zatvarati smjer kretanja 35-godišnjaku i udario svojim tijelom u moped nakon čega je pao na tlo. U ovom događaju 51-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na daljnjem liječenju u bolnici. Izvršenim alkotestiranjem kod 51-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,43 promila.
Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica, a u dogovoru sa državnim odvjetništvom slijedi dostavljanje izvješća o ovom događaju.
Protiv 35-godišnjaka policijski službenici podnose optužni prijedlog i obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica