Provale u skladišta poduzeća

Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 27, 28 i 37 godina u sklopu kojeg su utvrdili da su oni, dana 24. veljače u ulici Dr. M.Budaka u Slavonskom Brodu


Foto: Ilustracija 
 
Dana 25. veljače dovršeno je kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 27, 28 i 37 godina u sklopu kojeg je utvrđeno da su oni, dana 24. veljače u krugu Holdinga u Slavonskom Brodu, Budakova ulica, pokidali lokot na vratima skladišta poduzeća (vlasništvo 53-godišnjaka), otuđivši iz unutrašnjosti ukupno 210 litara motornog ulja. Također su pokidali lokot na vratima skladišta drugog poduzeća istog vlasnika, ne otuđivši pritom ništa.
Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga stana i drugih prostorija, gdje boravi drugi 27-godišnjak, kojom prilikom je pronađen dio otuđenih predmeta i vraćen vlasniku poduzeća. On je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Prikrivanja“. Također je prilikom ove pretrage u jednoj prostoriji u sklopu dvorišta pronađena jedna ručna bomba, koju je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 27-godišnjaka, 28-godišnjaka i 37-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo „Teške krađe“, a protiv drugoga 27-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Prikrivanja“ i „Nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari“.


Stranica