Pronađena vozila otuđena u Švicarskoj

U petak u 20.30 sati u ulici Hanibala Lucića u Slavonskom Brodu, policijski službenici Odjela kriminalističke policije su u blizini dva parkirana osobna automobila visoke klase marke „Jeep"


Foto: PU brodsko-posavska

Dana 19. veljače u 20.30 sati u ulici Hanibala Lucića u Slavonskom Brodu, policijski službenici Odjela kriminalističke policije su u blizini dva parkirana osobna automobila visoke klase marke „Jeep“ i marke „Volvo“, švicarskih nacionalnih oznaka i broja zatekli 52-godišnjaka. Policijski službenici su posumnjali da su vozila otuđena, obzirom da je on posjedovao ključeve vozila, koja nisu njegovo vlasništvo.

Daljnjim radom utvrđeno je da je za 52-godišnjakom raspisana potražna djelatnost, koji je uhićen, te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojom prilikom je utvrđeno da su vozila otuđena u Švicarskoj,a namjera je bila prevesti ih na teritorij Bosne i Hercegovine. Također je utvrđena i ne podudarnost brojeva šasije vozila sa dokumentacijom. Nastavlja se daljnji rad u suradnji sa Interpolom i podnošenje odgovarajućih pismena, a 52-godišnjak je prepraćen i predan u zatvor u Požegi.


Stranica