Prometna nesreća s poginulom osobom

Tijekom jučerašnjeg dana u mjestu Staro Topolje, u ulici Ive Lole Ribara, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 64-godišnjak na mjestu događaja smrtno stradao.

Foto: PU brodsko-posavska
 
Dana 3. veljače u 19.35 sati u mjestu Staro Topolje, Ive Lole Ribara, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna  nesreća se dogodila na način da je 25-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „VW Golf“, kojim je zbog neprilagođene brzine i što je kasno uočio osobu koja leži na kolniku, došlo do naleta na tijelo i pregaženja. Utvrđeno je da se radi o 64-godišnjaku, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja, smrtno stradao. Alkotest, kod 25-godišnjeg vozača nije pokazao koncentraciju alkohola u organizmu. Vozač je također podvrgnut stručnom liječničkom pregledu, pri čemu su od njega uzeti odgovarajući uzorci radi analize na alkohol.
Mrtvo tijelo 64-godišnjaka, prevezeno je u bolnicu na Odjel patologije, gdje će se 04. veljače obaviti obdukcija po nalogu istražnog suca. Također je i vozilo izuzeto radi obavljanja izvanrednog tehničkog pregleda. U vremenu od 19.55 do 22 sata, tijekom trajanja očevida, promet je bio zatvoren i usmjeravan obilaznim smjerovima.
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 25-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica