Razriješene krađe

Jučer su policijski službenci dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 20 i 34 godine, zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela krađe, kojim je potvrđena sumnja


Foto: Ilustracija 
 
Dana 9. prosinca policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojim je utvrđeno da je dana 3./4. prosinca u Slavonskom Brodu, Budakova ulica, unutar Holdinga „Đuro Đaković“, ušao u otvoreni skladišni prostor tvrtke iz Slavonskog Broda, otuđivši iz unutrašnjosti jedan aparat za autogeno zavarivanje, oštetivši na takav način vlasnika za iznos od 21 tisuću kuna. Aparat je pronađen i vraćen vlasniku.
 
Također je istog dana provedeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Utvrđeno je da je dana 5. prosinca oko 17.15 sati u mjestu Brodski Stupnik iz ribnjaka, vlasništvo 53-godišnjaka, pomoću ribarske mreže izlovio oko 20 komada ribe šaran, prosječne težine oko tri kilograma.

U konzultaciji sa općinskim državnim odvjetništvom protiv 34-godišnjaka i 20-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krađe.


Stranica