Zapljena cigareta

Policijski službenici su tijekom jučerašnjeg dana u suradnji sa službenicima carine na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Davor u tri osobna automobila pronašli skrivene cigarete.


Foto: Ilustracija 
 
Dana 7. prosinca u vremenu od 7.30 do 21.40 sati na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Davor, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine u tri osobna automobila pronašli ukupno 372 kutije raznih vrsta cigareta, koje su vlasnici unijeli u Republiku Hrvatsku izbjegavajući mjere carinskog nadzora.
 
Cigarete su pronađene skrivene u prtljažniku, ispod prednjih i zadnjih sjedišta, u podu vozila, i to kod 54-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske u osobnom automobilu marke „Opel Vectra“, kod 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u osobnom automobilu marke „Renault Scenic“ njemačkih nacionalnih oznaka i broja i kod 60-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u osobnom automobilu marke „Seat Leon“ francuskih nacionalnih oznaka i broja.
 
U dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv sve tri osobe slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela izbjegavanja carinskog nadzora.


Stranica