U prometnoj nesreći teško ozlijeđen dvogodišnjak

Jučer oko 11.55 sati u mjestu Krajačići dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe lakše ozlijeđene.


Foto: 
PU brodsko-posavska 
 
Dana 03. prosinca 2009. godine oko 11.55 sati u mjestu Krajačići dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe lakše ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila na način da je 22-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke „Renault Clio“, te je uslijed neprilagođene brzine kretanja, izlaskom iz zavoja u okretanju na mokrom kolniku, vozilom prešla na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, kojom prilikom je došlo do udara vozila u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „VW Golf“, požeških registarskih oznaka, kojim je u tom trenutku upravljao 40-godišnjak. Nakon udara osobni automobil „Renault Clio“ je prešao na travnatu površinu, udarivši desim bočnim dijelom u smjerokazni stupić, nakon čega je sletio u odvodni kanal, udarivši u kosinu kanala, dok je osobni automobil marke „VW Golf“, također sletio u odvodni kanal udarivši desnim bočnim dijelom u kosinu kanala. Pritom je došlo do ispadanja 2-godišnjeg dječačića iz dječje sjedalice (iz osobnog automobila marke „Renault Clio“) u odvodni kanal.
 
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 2-godišnji dječak, koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju, dok je lakše tjelesne ozljede zadobila 22-godišnja vozačica, te putnici iz osobnog automobila „VW Golf“ (38-godišnjakinja i 66-godišnjak).
U dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv 22-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica