Zlouporaba opojnih droga

Policijski službenici su u petak dovršili kriminalistička istraživanja nad četiri osobe u dobi od 19 do 23 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Dana 06. studenoga dovršena su kriminalistička istraživanja nad četiri osobe u dobi od 19 do 23 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.
U prvom slučaju od dvije osobe sa područja Slavonskog Broda, sukladno zakonskim odredbama izuzeto je ukupno 30,01 gram zeleno smeđe biljne tvari koja svojim izgledom i mirisom podsjeća na opojnu drogu tipa marihuana, koja se nalazila u deset paketića sačinjenih od alu folije.

U drugom slučaju od dvije osobe sa područja osječko-baranjske izuzeto je ukupno 10.2 grama praškaste tvari koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu tipa heroin. Od njih su također izuzeti mobilni aparati, te iznos od 1 700 kuna.
 
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 19-godišnjaka, 20-godišnjaka, 21-godišnjakinje i 23-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga.


Stranica