Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer oko 12.50 sati u Slavonskom Brodu, Zagrebačka ulica, 26-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola prouzrokovao prometnu nesreću s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.


Foto:
Ilustracija 
 
Dana 27. listopada oko 12.50 sati u Slavonskom Brodu, Zagrebačka ulica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nesreća se dogodila na način da je 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Ford Siera“, te je ulaskom u zavoj udesno prešao na lijevu prometnu traku, udarivši prednjim lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio teretnog automobila marke „Renault Master“ kojim je upravljao 45-godišnjak. Nakon toga, 26-godišnji vozač je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja prometne nesreće, no međutim, policijski službenici su ga ubrzo pronašli i alkotestirali, kojom prilikom je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,68 g/kg.
 
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 26-godišnjaku je uručen obavezni prekršajni nalog, te također slijedi podnošenje optužnog prijedloga.


Stranica