Kazneno djelo ubojstva u pokušaju

Jučer oko 2.20 sati u Slavonskom Brodu, A. Starčevića došlo je do verbalnog sukoba između 21-godišnjaka i 22-godišnjaka s jedne strane i dvije muške osobe s druge strane, nakon čega


Foto: 
Ilustracija 

Dana 25. listopada oko 02.20 sati u Slavonskom Brodu, A. Starčevića došlo je do verbalnog sukoba između 21-godišnjaka i 22-godišnjaka s jedne strane i dvije muške osobe s druge strane. Potom je došlo i do tjelesnog sukoba između 21-godišnjaka i jedne osobe koja je 21-godišnjaku zadala više ubodnih rana u predjelu slabina i noge, nakon čega su se dvije muške osobe udaljile u nepoznatom smjeru.
Dvadesetjednogodišnjaku je pružena pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, te su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su uložili maksimalan trud da se počinitelji što prije pronađu, što je i učinjeno u poslijepodnevnim sati oko 17.30, te su u službene prostorije dovedene dvije muške osobe, od kojih se jedan 18-godišnjak ne dovodi u vezu sa kaznenim djelom, dok je nad drugim 18-godišnjakom provedeno kriminalističko istraživanje kojim su potvrđene sumnje da je počinio kazneno djelo, te je od njega izuzet jedan nož na rasklapanje sukladno zakonskim odredbama.
 
U dogovoru sa županijskim državnim odvjetništvom 18-godišnjak će tijekom današnjeg dana biti predan istražnom sucu uz podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.


Stranica