Razriješena kaznena djela krađe

Tijekom jučerašnjeg dana dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim su razriješena dva kaznena djela krađe mopeda u Slavonskom Brodu iz prethodnog razdoblja, te su protiv dvojice mlađih maloljetnika


Foto: 
Ilustracija
 
Dana 13. listopada policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili postojanje osnovane sumnje da su dva mlađa maloljetnika (16-godišnjak, 15-godišnjak) i 13-godišnjak počinili kazneno djelo krađe dva mopeda.
 
Izvršenom pretragom stana i drugih prostorija koje navedeni koriste, temeljem sudskog naloga pronađen je moped marke „Ital Scooter“ (vlasništvo 42-godišnjaka), koji je otuđen dana 29. rujna sa prostora parkirališta ispred trgovačkog centra u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, kao i moped marke „Piaggio“ (vlasništvo38-godišnjaka), koji je otuđen dana 09. listopada ispred stambene zgrade u Naselju A. Hebrang u Slavonskom Brodu.
 
U dogovoru sa općinskim državnim odvjetništvom za mladež u Slavonskom Brodu protiv dvojice maloljetnika slijedi dostava posebnog izvješća kao dopuna kaznenoj prijavi zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, dok će se za 13-godišnje dijete dostaviti opće posebno izvješće o ovom događaju.


Stranica