Prometna nesreća

Jučer oko 12.35 sati u Slavonskom Brodu, J.J. Štrosmajera, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.


Foto: 
Ilustracija 
Dana 17. rujna oko 12.35 sati u Slavonskom Brodu, J.J. Štrosmajera, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila na način da je 31-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, te na obilježenom pješačkom prijelazu nije zaustavila automobil i propustila 74-godišnjeg pješaka, koji prije stupanja na pješački prijelaz nije obratio pažnju na udaljenost i brzinu vozila koje mu se približava. Potom je došlo do udara prednjeg dijela vozila u pješaka koji je pao na kolnik.
U ovoj prometnoj nesreći 74-godišnji pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
 
Protiv 31-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, dok je 74-godišnjaku uručen obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.     


Stranica