Tučnjava

Dana 13. rujna sat prije ponoći na benizinskoj postaji u Slavonskom Brodu, Kumičićeva ulica, došlo je do narušavanja javnog reda i mira


Foto:
Ilustracija 
Dana 13. rujna oko 23 sata u Slavonskom Brodu, Kumičićeva ulica, na prostoru benzinske postaje došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 21-godišnjak bez povoda napao 31-godišnjaka koji je stao na postaju radi kupnje cigareta. Nekoliko puta ga je udario drvenom letvom po rukama, nakon čega ga je 31-godišnjak odgurnuo i pobjegao na drugu stranu ulice. U tom trenutku 21-godišnjak je sjeo u njegov osobni automobil koji je bio upaljen sa ključevima u kontakt bravici, odvezavši se stotinjak metara dalje, gdje je ispred ugostiteljskog objekta parkirao vozilo, ostavivši ga sa ključevima u kontakt bravici. Nakon toga se udaljio u obližnje naselje, gdje su ga ubrzo potom pronašli policijski službenici.
Izvršenim alkotestom utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 2,69 g/kg, a kako je postojala opasnost da će 21-godišnjak nastaviti sa narušavanjem javnog reda i mira, doveden je i smješten u službene prostorije sukladno zakonskim odredbama.
Policijski službenici su uputili 31-godišnjaka na ukazivanje liječničke pomoći, budući da je zadobio ozljede u vidu modrica i crvenila.
Protiv 21-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Stranica