Dvoje teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći

Tijekom jučerašnjeg dana u mjestu Rešetari dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Foto: PU brodsko-posavska
Dana 20. kolovoza oko 14.55 sati u mjestu Rešetari dogodila se prometna nesreća na način da je 57-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke Peugeot (njemačkih nacionalnih oznaka), koja je dolaskom do raskrižja ušla u isto bez zaustavljanja pokraj vidno postavljenog prometnog znaka „Obavezno zaustavljanje“, ne propustivši vozilo marke Opel Kadet (osječkih registarskih oznaka) s prednošću prolaska, kojom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila Opela u prednji lijevi bočni dio vozila Peugeot koji je od siline udara odbačen, te stražnjim lijevim bočnim dijelom udario u stražnji desni bočni dio vozila osječkih registarskih oznaka. Osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka je sletio na zemljanu površinu, dok je vozilo osječkih registarskih oznaka u daljnjem kretanju prednjim dijelom udarilo u betonski dio prometnog otoka i u prometni znak.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 26-godišnji vozač i 36-godišnja putnica iz vozila Opel Kadet, dok je lakše tjelesne ozljede zadobila 17-godišnjakinja, također putnica iz navedenog Opela, te su svi nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.
Protiv 57-godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica