Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Od 06:15 sati do 10:55 sati državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera

Foto: Ilustracija

U vezi objavljene vijesti da je jutros, 27. kolovoza u 4:09 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimio je dojavu da je na cesti D53 u blizini Gornjeg Slatinika zatečeno beživotno tijelo muške osobe.
 
Policijski službenici Postaje prometne policije su u suradnji sa zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu obavili očevid na mjestu događaja, te je utvrđeno da je 47-godišnji pješak preminuo od posljedica prometne nesreće koju je prouzročila nepoznata osoba s nepoznatim vozilom.

Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezano za ovu prometnu nesreću. Operativni radom policijskih službenika danas oko podne uhićena je  jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, a koja bi se mogla dovesti u vezu s ovom prometnom nesrećom.

Od 06:15 sati do 10:55 sati državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera, zbog vršenja očevida, a promet se odvijao obilazno.
 

Stranica