Za vikend pojačane aktivnosti policije prema sudionicima u prometu

Policijski službenici će pojačano nadzirati na lokacijama po vlastitim procjenama te apeliramo i upozoravamo sudionike u prometu da budu oprezni te poštuju prometna pravila, odnosno odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: ilustracija

Policijska uprava brodsko-posavske će koordinirano sa susjednim policijskim upravama (Policijskim upravama požeško-slavonskom i vukovarsko-srijemskom), dana 24./25. kolovoza, (subota/nedjelja), u vremenu od 23 do 5 sati, provesti preventivno-represivnu akciju usmjerenu na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga.

Sukladno navedenom policijski službenici će pojačano nadzirati na lokacijama po vlastitim procjenama te apeliramo i upozoravamo sudionike u prometu da budu oprezni te poštuju prometna pravila, odnosno odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Također će policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dana 24. kolovoza (subota) u vremenu od 14 do 18 sati, na prometnicama u nadležnosti policijske uprave provesti preventivno-represivnu akciju u prometu usmjerenu na vozače motocikala, mopeda, bicikla i osobnih prijevoznih sredstava.

Svrha najavljenih akcija je smanjenje prometnih nesreća i njihovih posljedica, te podizanje razine sigurnosti i prometne kulture svih sudionika u prometu.
 

Stranica