Trojica narušavala javni red i mir

Policijski službenici su navedenu trojicu adekvatno sankcionirali zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Foto: ilustracija

Dana 21. kolovoza, oko 15.40 sati, u Slavonskom Brodu (Osječka ulica), na parkiralištu ispred trgovačkog centra, 49-godišnjak je narušavao javni red i mir, na način da je u alkoholiziranom stanju (s 3,07 promila) nekoliko puta gubio ravnotežu i padao na tlo, te se pritom ozlijedio. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Istog dana, oko 17.10 sati, unutar jedne ambulante na području Slavonskog Broda, 60-godišnjak je u alkoholiziranom stanju (s 1,65 promila) nezadovoljan postupcima naručivanja na preglede i zbog isteka zdravstvenog osiguranja, vikao i galamio na liječnika i medicinsku sestru te istu odgurnuo. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nadalje, noćas (22. kolovoza), oko 2 sata, na području Slavonskog Broda, 18-godišnjak je narušavao javni red i mir, reproducirajući iz svog stana glasnu glazbu te je tako uznemiravao stanare zgrade. 

Stranica