Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na A3

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnici iz osobnog automobila (72-godišnjak i 58-godišnjakinja), koji su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu

Foto: ilustracija

Na autocesti A3, u blizini Garčina, dana 9. kolovoza, oko 20.45 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 19-godišnjak upravljajući teretnim automobilom slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka i broja zbog neprilagođene brzine, prednjim dijelom teretnog automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 57-godišnjak. Osobni automobil je potom u zanošenju udario u metalnu odbojnu ogradu.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnici iz osobnog automobila (72-godišnjak i 58-godišnjakinja), koji su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 57-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica