Dvoje teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći, vozač alkoholiziran

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Foto: ilustracija

Dana 2. kolovoza, u 20.55 sati, na kolniku županijske ceste u blizini Svilaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 36-godišnjak pod utjecajem alkohola (s 1,45 promila) upravljao osobnim automobilom (švicarskih nacionalnih oznaka i broja) te je zbog neprilagođene brzine kretanja po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem vozila i zahvatio travnatu bankinu. Potom je došlo do slijetanja u odvodni kanal gdje se automobil višestruko prevrnuo, vratio na kolnik te zaustavio prevrnut na krov.

U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i 24-godišnja putnica kojima je pružena liječnička pomoć te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica