Narušavali javni red i mir u Novoj Gradiški

Policijski službenici protiv navedene četvorice podnose optužne prijedloge nadležnom Općinskom sudu. Također su 19-godišnjaku i 31-godišnjaku uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca. Pritom su utvrdili da su navedena četvorica, dana 21. srpnja, oko 1 sat uz Novoj Gradiški, ispred jednog ugostiteljskog objekta, narušavali javni red i mir, vikom i galamom.

Radi se o 19-godišnjaku i 31-godišnjaku s jedne strane te 26-godišnjaku i 32-godišnjaku s druge strane, koji su se nakon svađe i fizički sukobili udarajući se međusobno. U ovom sukobu 19-godišnjak i 31-godišnjak su u bolnici u Novoj Gradiški zatražili pomoć gdje su im ozljede okvalificirane kao lakše.

Policijski službenici protiv navedene četvorice podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški. Također su 19-godišnjaku i 31-godišnjaku uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe u vezi počinjenja kaznenog djela iz čl. 117 Kaznenog zakona.
 

Stranica