Sankcioniran motociklist koji je na grubi način kršio prometne propise

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod će i dalje u kontinuitetu nadzirati promet, otkrivati i kažnjavati počinitelje prometnih prekršaja, posebice one koji na grubi način krše prometne propise

Foto: ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod dana 31. srpnja, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Utvrđeno je da je 21-godišnjak upravljajući motociklom (na području Slavonskog Broda) u više navrata prolazio pored kamere za nadzor brzine kretanja, a na motociklu nije imao vidljivo istaknute registracijske pločice. Pritom je evidentiran i prekršaj prekoračenja brzine kretanja. Također je utvrđeno da motocikl nije registriran niti osiguran, te će 21-godišnjak biti adekvatno sankcioniran.   

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod će i dalje u kontinuitetu nadzirati promet, otkrivati i kažnjavati počinitelje prometnih prekršaja, posebice one koji na grubi način krše prometne propise (skrivajući ili skidajući registarske pločice sa motocikala prije prolaska pored nadzornih kamera).
 

Stranica