U 4-satnoj akciji sankcioniran 21 vozač zbog prekoračenja brzine

Policijski službenici nastavljaju i dalje s pojačanim nadzorima u prometu s posebnim naglaskom na prekršaje „4 glavne ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, mobitel i pojas) te upozoravaju sudionike u prometu na oprez i poštivanje prometnih propisa

Foto: ilustracija

Nakon ranije provedenih preventivno represivnih akcija u prometu (Sažetak događaja i akcije u prometu za vikend) s naglaskom na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola i droga, te prekršaje vozača motocikala, mopeda, bicikala i osobnih prijevoznih sredstava, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske proveli su još jednu.

Naglasak ove akcije, koja je provedena jučer (30. srpnja) u vremenu od 10 do 14 sati, bio je na prekršajima brzina. Tijekom navedene četverosatne akcije utvrđeno je ukupno 24 prometnih prekršaja od kojih se 21 prekršaj odnosio na prekoračenje brzina, a za koje prekršaje su vozači adekvatno sankcionirani.

Policijski službenici nastavljaju i dalje s pojačanim nadzorima u prometu s posebnim naglaskom na prekršaje „4 glavne ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, mobitel i pojas) te upozoravaju sudionike u prometu na oprez i poštivanje prometnih propisa.
 

Stranica