Alkoholiziran upravljao vozilom te prouzrokovao prometnu nesreću

Policijski službenici su 50-godišnjaka priveli u policijsku postaju i zadržali do prestanka djelovanja opojnih sredstava, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu 

Foto: ilustracija

Na kolniku Ulice Antuna Padovanskog u Selni, dana 29. srpnja,  oko 15.45 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao alkoholiziran vozač.

Policijski službenici su utvrdili da je 50-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 1,77 promila alkohola u organizmu) zbog nedržanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio automobila koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 41-godišnjak smanjivši brzinu kretanja radi prometne situacije ispred sebe. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su 50-godišnjaka priveli u policijsku postaju i zadržali do prestanka djelovanja opojnih sredstava, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica