Sjećanja na tešku prometnu nesreću

Polaganjem vijenca prisutni su se prisjetili tog tragičnog događaja kada je u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Slavonskog Broda smrtno stradalo 10 osoba, teško je ozlijeđeno 15 osoba, dok je 30 osoba lakše ozlijeđeno 

Foto: PU brodsko-posavska

I ove godine (dana 25. srpnja) vraćena su sjećanja na prometnu nesreću koja se dogodila na autocesti A3, dana 25. srpnja 2021. godine. Naime, na mjestu događaja uz autocestu, položen je vijenac u znak sjećanja na poginule u teškoj prometnoj nesreći.

Događaju polaganja vijenca su nazočili načelnik Postaje prometne policije Slavonski Brod Mario Kaučić, načelnik Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje Franjo Galić, Xhevdet Sopaj drugi tajnik konzulata Republike Kosovo u Republici Hrvatskoj sa suradnicima, vojni ataše Shepend Zogaj i ataše za migracije Sefadinom Kuçi.

Polaganjem vijenca prisutni su se prisjetili tog tragičnog događaja kada je u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Slavonskog Broda smrtno stradalo 10 osoba, teško je ozlijeđeno 15 osoba, dok je 30 osoba lakše ozlijeđeno (državljani Republike Kosovo).

Pogledajte vijest: Teška prometna nesreća na A3 kod Slavonskog Broda
 

Stranica