Alkoholiziran prouzrokovao prometnu nesreću te pobjegao, no ubrzo pronađen

Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,27 promila, te su mu također u bolnici uzeti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu

Foto: ilustracija

Na kolniku Županijske ceste u Beravcima, dana 7. srpnja, u 21.50 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, dok se jedan vozač udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da 32-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom nije ostavio dovoljan razmak kada se mimoilazi s drugim vozilom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak. Pritom je došlo do udara osvrtnog zrcala jednog automobila u osvrtno zrcalo drugog automobila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 65-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.

Nakon prometne nesreće 32-godišnjak se udaljio s mjesta događaja ne obavijestivši policijske službenike, a koji su ga ubrzo pronašli na području Općine Vrpolje. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,27 promila, te su mu također u bolnici uzeti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu.

Policijski službenici su 32-godišnjaka priveli u policiju i zadržali na otriježnjenju te protiv njega podnose odgovarajuće prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica