Sletio s kolnika i traktorom probio zid kuće

U ovoj prometnoj nesreći traktorista je teško ozlijeđen te prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a gdje su uzeti potrebiti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu

Foto: ilustracija

Na raskrižju Ulice Bana Josipa Jelačića i kolnika Županijske ceste 4158 u Rešetarima, dana 3. srpnja, u 15.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je traktorista teško ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 69-godišnjak upravljajući traktorom sa priključenom neregistriranom poluprikolicom zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (pad u nagibu, raskrižje), nastavio voziti ravno kroz raskrižje te sletio s kolnika, udarivši traktorom u metalno drvenu ogradu. U daljnjem nekontroliranom kretanju traktorom je udario i probio zid kuće (vlasništvo 68-godišnjakinje).

U ovoj prometnoj nesreći traktorista je teško ozlijeđen te prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a gdje su uzeti potrebiti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu. Nakon dobivenih rezultata policijski službenici će protiv navedenog podnijeti odgovarajuća pismena.
 

Stranica