Otkriveni provalnici

Također je potvrđena osnovana sumnja da su na području Općine Oprisavci razbili staklo na prozoru obiteljske kuće (vlasnik ne stanuje u istoj), u koju su ušli i otuđili torbu sa raznim dokumentima i karticama

Foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe (obojica rođ. 2006. g.) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teške krađe.

Policija sumnjiči navedene, da su dana 10/11. veljače, u noćnim satima, na području Općine Oprisavci, nasilno otvorili ulazna vrata objekta nogometnog kluba, ušli u unutrašnjost i otuđili oko 30 limenki energetskog napitka.
Također je potvrđena osnovana sumnja da su na području Općine Oprisavci razbili staklo na prozoru obiteljske kuće (vlasnik ne stanuje u istoj), u koju su ušli i otuđili torbu sa raznim dokumentima i karticama.

Policijski službenici protiv osumnjičenih podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica