Prekršajno prijavljen

Također je utvrđeno da 36-godišnjak upravlja vozilom iako ima prethodno izrečenu zabranu upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije

Foto: ilustracija
 

Dana 10. lipnja, oko 11.40 sati, u Slavonskom Brodu, u Gundulićevoj ulici, javni red i mir u alkoholiziranom stanju je narušavao 36-godišnjak, koji je vikao i galamio na policijskog službenika izvan službe te je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koji su došli na mjesto događaja i postupali.

Navedeni je priveden i zadržan u policijskoj postaji te je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,08 promila. U policijskoj postaji su ga pregledali liječnici i konstatirali da je sposoban za zadržavanje u policiji. Također je utvrđeno da 36-godišnjak upravlja vozilom iako ima prethodno izrečenu zabranu upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica