Zadržan na otriježnjenju

Policijski službenici su od 32-godišnjaka privremeno oduzeli osobni automobil te protiv navedenoga podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: ilustracija

Prilikom nadzora prometa u Lužanima, dana 10. lipnja, u 9.30 sati, policijski službenici su kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak. Alkotestom je u organizmu navedenog vozača očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,95 promila te je priveden i zadržan u policijskoj postaji. Utvrđeno je da je upravlja vozilom iako ima izrečene pravomoćne presude te mu je prethodno zbog negativnih bodova poništena vozačka dozvola.

Policijski službenici su od 32-godišnjaka privremeno oduzeli osobni automobil te protiv navedenoga podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vezano uz navedeno postupanje i ponašanje jednog službujućeg policijskog službenika prema članu obitelji 32-godišnjeg vozača u službenim prostorijama policijske postaje, predmetni policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske je sukladno odredbama Zakona o policiji privremeno udaljen iz službe zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti opisanu kao Nedolično ponašanje u službi ili izvan službe kada teško šteti ugledu policije.  

Stranica