Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Očevidom je utvrđeno da se 25-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom uključivala s prostora benzinske postaje na kolnik Sjeverne vezne ceste ne propustivši pritom osobni automobil s prednošću prolaska

Foto: ilustracija

Dana 30. svibnja, u 11.20 sati, u Slavonskom Brodu u Ulici Sjeverna vezna cesta, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da se 25-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom uključivala s prostora benzinske postaje na kolnik Sjeverne vezne ceste ne propustivši pritom osobni automobil s prednošću prolaska kojim je upravljao 69-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara jednog automobila u drugi.

U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 69-godišnji vozač i 12-godišnja putnica, kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je druga putnica u dobi od 67 iz istog automobila lakše ozlijeđena.

Policijski službenici protiv 25-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica