Policijski službenici pronašli veće količine droge

Policijski službenici su zaplijenili ukupno 534,85 grama droge marihuana i 60 grama hašiša

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa, jučer 11. veljače oko 10 sati na naplatnoj postaji Velika Kopanica zaustavili i kontrolirali osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak.
Prilikom postupanja policajcima je 20-godišnji suvozač iz ruksaka izvadio i predao 522 grama droge marihuana.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak i 24-godišnjak počinili kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te je protiv njih podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 
Također, dana 10. veljače u 09.15 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod na izlazu iz Republike Hrvatske kontroliran je 35-godišnji vozač osobnog automobila (slovenskih nacionalnih oznaka).
U suradnji sa carinskim službenicima izvršen je pregled osobe i osobne prtljage, kojom prilikom je kod istoga pronađeno 12,85 grama droge marihuane i 60 grama droge hašiš.
Protiv 35-godišnjeg državljana Bosne i Hercegovine podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 

Stranica