Pas izgrizao ženu, otkriven i kazneno prijavljen vlasnik psa

Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela

Foto: Ilustracija

Postupajući po prijavi o ozljedama zaprimljenoj iz Opće bolnice Nova Gradiška, dana 3. siječnja, iz koje je vidljivo da je 31-godišnju ženu ugrizao pas nepoznatog vlasnika.

Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje i potvrdili sumnju da je dana, 31. prosinca 2023. godine, oko 12.30 sati, na ulici, u Kovačevcu, pas (Staford) koji nije bio pod nadzorom 18-godišnjeg vlasnika, nekoliko puta ugrizao 31-godišnjakinju. Ozlijeđenoj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

O događaju je upoznata nadležna veterinarska inspekcija. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Stranica